Een oplossing bij pijn!

Veldhoven Shockwave / Cardo Healthcare richten zich op innovatieve en nieuwe behandelmethoden voor pijnklachten aan pezen, spieren en gewrichten. Door het inzetten van de allernieuwste technieken en deze toe te passen onder begeleiding van echografie zijn wij ervan overtuigd de beste behandeling bij pijnklachten aan pezen, spieren en gewrichten te kunnen bieden.

Meer dan 1 oplossing

Een oplossing voor uw pijnklachten dat is waar het om draait! Wanneer een behandeltraject vast lijkt te lopen wordt er bij Cardo Healthcare altijd gezocht naar een andere mogelijkheid om uw pijnklachten te verhelpen. U komt voor een oplossing voor uw pijn, de fysiotherapeuten van Cardo Healthcare zullen die vinden!
Het gebruik van Shockwave therapie en echografisch onderzoek zou daar een onderdeel van kunnen zijn.

Shockwavetherapie: kosten

Uw shockwave behandeling valt onder een fysiotherapeutische behandeling.
Dat betekent dat uw shockwavebehandeling vergoed wordt uit uw aanvullende verzekering. Bent u niet aanvullend verzekerd, dan ontvangt u van ons een rekening.
klik hier om onze tarieven te bekijken

Echografie: kosten

Echografie draagt bij aan een correcte en specifieke diagnose. De juiste diagnose is het begin van een goede behandelstrategie voor uw pijnklachten.
Echografie geeft objectieve informatie over uw aandoening en maakt herstel inzichtelijk.
Echografie valt onder een fysiotherapeutische behandeling.

Dat betekent dat uw echografie onderzoek vergoed wordt uit uw aanvullende verzekering.
Bent u niet aanvullend verzekerd, dan ontvangt u van ons een rekening.
klik hier om onze tarieven te bekijken

Uw gezondheid onze passie…

Pijnklachten hebben vrijwel altijd een oorzaak. Het vinden van de oorzaak van uw pijnklachten is een belangrijke factor bij het bieden van een oplossing!
Fysiotherapeuten van Cardo Healthcare / Veldhoven Shockwave zijn aanvullend opgeleid en allen gespecialiseerd op een bepaald vlak.
Daarnaast werken we samen met meerdere disciplines, zoals Cesartherapie en Podotherapie, die allen een bijdrage kunnen leveren bij het vinden van een oplossing voor uw probleem.

Wilt u weten of we uw pijnklachten op kunnen lossen? Neem dan
contact op.